Intelligente Verpackungen: Können wir künftig auf das MHD verzichten?
Event: GDL Nachmittag - Fortschritte in der Lebensmittelwirtschaft
Date: 13.10.2023
Location: Fulda (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente Verpackungsstrategien - ein Beitrag zu einer nachhaltigen Lebensmittelproduktion?
Event: AÖGW Fortbildungsveranstaltung "Lebnsmittelrecht"
Date: 10.03.2023
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente Verpackungen: Können wir künftig auf das MHD verzichten?
Event: 6. Fischwirtschafts-Gipfel
Date: 08.11.2022
Location: Hamburg (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligent Packaging Strategies to increase resource efficiency in perishable supply chains
Event: Anuga FoodTec 2022
Date: 26.04.2022
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Biology and genetics of phages from German waste water treatment plants of livestock slaughterhouses and their potential to combat multidrug-resistant P. aeruginosa isolates
Event: 6th Joint Conference of the DGHM & VAAM
Date: 08.03.2020
Location: Leipzig (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Smart Packaging – Die Entwicklung intelligenter Verpackungen für Frischfleisch und Wurst
Event: Vortrag Deutschen Fleisch Kongress
Date: 20.11.2019
Location: Wiesbaden (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Innovative Verpackungslösungen zur Vermeidung von Lebensmittelabfällen. Workshop Lebensmittelabfälle
Event: Workshop Lebensmittelabfälle
Date: 14.11.2019
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Summarizing Innovations to support Cold-Chain Management
Event: Chengdu University Eröffnungsfeier des Akademischen Jahres
Date: 15.10.2019
Location: Chengdu (China)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Properties of Klebsiella spp. isolates from sewage water of swine and poultry slaughterhouses in Germany
Event: 60. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelsicherheit und Verbraucherschutz der Deutschen Veterinärmedizinischen Gesellschaft (DVG)
Date: 24.09.2019
Location: Garmisch-Partenkirchen (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente und aktive Verpackungen – ein Beitrag zu einer nachhaltigen Lebensmittelproduktion
Event: 48 Jahrestagung GKJ
Date: 23.09.2019
Location: Dernbach (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Development of a Freshindex as a predictive shelf life indicator for MA-packed pork in German supply chains.
Event: International Conference on Predictive Modelling in Food. ICPMF
Date: 17.09.2019
Location: Braganca (Portugal)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Practical application of predictive models for meat products – challenges and opportunities
Event: International Conference on Predictive Modelling in Food. ICPMF
Date: 17.09.2019
Location: Braganca (Portugal)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Antimicrobial resistance and clonal lineages of ESBL-producing E.coli isolated in wastewater from poultry and pig slaughterhouses
Event: 8th Symposium on Antimicrobial Resistance in Animals and the Environment (ARAE 2019)
Date: 02.07.2019
Location: Tours (Frankreich)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Wastewater from German pig slaughterhouses - reservoir for ESKAPE pathogens and an important vector for their dissemination into surface water.
Event: 5th International Symposium on the Environmental Dimension of Antibiotic Resistance (EDARS)
Date: 14.06.2019
Location: Hong Kong (China)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Emergence of colistin-restistant bacteria in wastewater from poultry and pig slaughterhouse and their dissemination into surface water
Event: 5th International Conference on Antibiotics & Antibiotic Resistance
Date: 30.05.2019
Location: Orlando (USA (Vereinigte Staaten von Amerika)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Modeling shelf life using microbial indicators
Event: CHALLENGES; PITFALLS AND PACKING INNOVATION
Date: 23.05.2019
Location: Udine (Italien)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente Verpackungslösungen zur Steigerung der Nachhaltigkeit
Event: IFFA Forum "Food Trends"
Date: 08.05.2019
Location: Frankfurt am Main (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente Verpackungen zur Reduzierung von Lebensmittelausschüssen
Event: Packaging Innovations Talk
Date: 10.04.2019
Location: Zürich (Schweiz)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Bewertung der Relevanz von Antibiotikaresistenzen aus Mast- und Schlachtbetrieben für den Wasserkreislauf. Vortrag:
Event: 52. ESSENER TAGUNG für Wasserwirtschaft
Date: 20.03.2019
Location: Aachen (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Abwässer aus Geflügel- und Schweineschlachthöfen als Reservoir für klinisch-relevante antibiotikaresistente Bakterien und deren Verbreitung in Oberflächengewässern
Event: Symposium Antibiotikaresistenzen
Date: 08.11.2018
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Developing New Sensor Technologies and Methods to Predict Meat Quality and Safety Parameters
Event: Rapid Methods Europe 2018
Date: 06.11.2018
Location: Amsterdam (Niederlande)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente und aktive Verpackung zur Qualitätssicherung
Event: Intervitis Interfructa HortiThechnica
Date: 06.11.2018
Location: Stuttgart (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente und aktive Verpackungen zur Qualitätssicherung
Event: Hortitechnika, DLG Forum
Date: 06.11.2018
Location: Stuttgart (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Wastewater from a pig slaughterhouse as a reservoir for clinically relevant antibiotic-resistant pathogens and their dissemination into surface water
Event: National Symposium on Zoonoses Research 2018
Date: 18.10.2018
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Antibiotic-resistant pathogens in wastewater from a pig slaughterhouse and their dissemination into the aquatic environment
Event: 5th One Health & Food Safety International Congress
Date: 18.09.2018
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Antioxidant and Antimicrobial Capacity of Kraft Lignin versus Miscanthus-Derived Organosolv Lignin
Event: GDCh Jahrestagung Fachgruppe Nachhaltige Chemie
Date: 17.09.2018
Location: Aachen (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Entwicklung neuartiger Sensortechnologien zur Qualitätskontrolle in der Fleischindustrie
Event: Ariana Food Days
Date: 05.09.2018
Location: Düsseldorf (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Meat Quality and spoilage characteristics of two different rearing lines in industrial poultry production
Event: 26th International ICFMH Conference - FoodMicro 2018
Date: 05.09.2018
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Non-destructive real time monitoring of meat spoilage by fluorescence spectroscopy
Event: 26th International ICFMH Conference - FoodMicro 2018
Date: 05.09.2018
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Aktive und intelligente Verpackungen
Event: „Können innovative Verpackungen zur Reduktion von Lebensmittelabfällen beitragen?“ Workshop Deutsche Umwelthilfe Berllin
Date: 27.04.2018
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Implementation of time temperature indicators to improve the cold chain and the decision making process in meat supply chains
Event: 9th International Conference on Predictive Modelling in Fod
Date: 26.09.2017
Location: Cordoba (Spanien)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Verbesserung der Lebensmittelqualität durch Optimierung der Verpackungsmaterialien unter Berücksichtigung der Nachhaltigkeit
Event: Verpackungsmaterialien aus nachwachsenden Rohstoffen für Lebensmittel
Date: 20.09.2017
Location: Kleve (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Environmentally Benign Antioxidants: Lignin-based Materials for Food Packageing Applications
Event: GDCh-Wissenschaftsforum Chemie 2017
Date: 11.09.2017
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Lignocellulose-rich biomass: renewable sources for sustainable lignin-based antioxidants to be used in packaging and biomedicine
Event: European Polymer Federation Congress
Date: 03.07.2017
Location: Lyon (Frankreich)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Determination of the total viable count on fresh meat by a handheld fluorescence spectrometer
Event: Spoilers in Food
Date: 29.06.2017
Location: Quimper (Frankreich)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Summarizing technologies to support Cold-Chain Management
Event: Congreso Internacional de Innovacion para el Desarrollo Sostenible
Date: 30.05.2017
Location: Lima (Peru)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Innovative Verpackungskonzepte - "State of the Art" und Zukunftstrends.
Event: Hausbesuch Firma Krings
Date: 17.11.2016
Location: Rheinbach (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Vermeidung von Lebensmittelabfällen durch Verpackung
Event: Auftaktveranstaltung der Europäischen Woche der Abfallvermeidung
Date: 14.11.2016
Location: Düsseldorf (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Summarizing weaknesses in European Cold Chains and their effects on food quality and safety
Event: IAFP
Date: 12.08.2016
Location: St.Louis (USA (Vereinigte Staaten von Amerika)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Entwicklung eines neuartigen kationischen Polymers zur Verzögerung des Frischeverlustes von leicht verderblichen Lebensmitteln.
Event: GDL-Fachtagung, Fortschritte bei konservierenden und antioxidativ wirkenden Systemen
Date: 15.06.2016
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Detection of volatile organic compounds (VOC) during the spoilage of chicken breast filets stored under modified atmosphere
Event: 6th International Conference "Cold-Chain-Mangement"
Date: 06.06.2016
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Packaging strategies for chilled meat products - a contribution to a sustainable food production?
Event: 6th International Conference "Cold-Chain-Mangement"
Date: 06.06.2016
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Sustainable packaging materials developed on lignin-based antioxidants.
Event: 6th International Conference "Cold-Chain-Mangement"
Date: 06.06.2016
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Mit Verpackung gegen Lebensmittelverschwendungen
Event: Branchendialog Fleisch und Wurst
Date: 01.06.2016
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Intelligente und aktive Verpackungen für Lebensmittel entlang der Kühlkette
Event: Fortbildung des LVL
Date: 07.04.2016
Location: Recklinghausen (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Die Rolle von Verpackungen bei der Reduzierung von Ausschüssen von leichtverderblichen Lebensmitteln
Event: Grüne Woche
Date: 14.01.2016
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Innovative packaging solutions to improve sustainability in meat supply chains
Event: VBFoodNet2015
Date: 25.11.2015
Location: Nha Trang (Vietnam)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
MeatSpoilagePredicator-An online-tool for the predication of the shelf-life of refrigerated food
Event: Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety
Date: 16.09.2015
Location: Erding (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
The action profile of a new class of antimicrobial packaging material to improve meat safety and shelf life
Event: Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety
Date: 16.09.2015
Location: Erding (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Eine neue Stoffklasse intrinsisch-antimikrobieller Kunststoff auf Basis von tert.-Butylaminomethylstyrol
Event: ThGOT
Date: 15.09.2015
Location: Zeulenroda (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Einsatz von Poly(tert.- Butylamionomethylstyrol zur Verbesserung der Betriebshygiene in lebensmittelverarbeitenden Unternehmen
Event: ThGOT
Date: 15.09.2015
Location: Zeulenroda (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Isolation, Purification and Antioxidant Activity Studies of Lignin
Event: GDCh Wissenschaftsforum 2015
Date: 30.08.2015
Location: Dresden (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Bewertung der Nachhaltigkeit von Supply Chains kühlpflichtiger Lebensmittel und deren Qualität in Abhängigkeit produktions- und prozessspezifischer Faktoren
Event: Qualitätsmethoden im Diskurs zwischen Wissenschaft und Praxis- GQW Jahrestagung 2015
Date: 24.02.2015
Location: Wuppertal (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Ansätze zur Vermeidung von Lebensmittelabfällen durch Verpackungsinnovationen
Event: Von der Verschwendung zur Wertschätzung der Lebensmittel - Wissenschaftliche Erkenntnisse und praktische Umsetzung
Date: 21.11.2014
Location: Münster (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Neue Technologien zur Reduzierung von Ausschüssen entlang kühlpflichtiger Supply Chains
Event: Von der Verschwendung zur Wertschätzung der Lebensmittel - Wissenschaftliche Erkenntnisse und praktische Umsetzung
Date: 21.11.2014
Location: Münster (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Bewertung des Einsatzes von SAM-Polymeren zur Reduzierung von Kreuzkontaminationen in der Fleischindustrie
Event: GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie
Date: 16.10.2014
Location: Frankfurt-Rodgau (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
MeatSpoilagePredicator - Ein online-Tool zur Vorhersage von Haltbarkeitszeiten kühlpflichtiger Lebensmittel
Event: GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie
Date: 16.10.2014
Location: Frankfurt-Rodgau (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Entwicklung antimikrobiell wirkender Verpackungslösungen für den Selbstbedienungsbereich zur Verbesserung der Sicherheit und Haltbarkeit von Fleisch und Fleischerzeugnissen
Event: Innovationstage 2014
Date: 15.10.2014
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Innovative Verpackungskonzepte. Ein Betrag zur Stärkung der Nachhaltigkeit von fleischerzeugenden Ketten
Event: 6. Verpackungsgipfel
Date: 23.09.2014
Location: Nuremberg (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Entwicklung polymerer Kontaktbiozide für Lebensmittelverpackungen /Forschungsvorhaben Safe-Pack)
Event: Food Science Dialog
Date: 19.09.2014
Location: Hamburg (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Prädiktive Mikrobiologie - Innovatives Werkzeug für mehr Lebensmittelsicherheit und Produktqualität
Event: SiLeBAT
Date: 10.09.2014
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Active packaging solutions to improve food quality and safety of meat products
Event: Interpack "Fusion Plattform Meeting"
Date: 09.05.2014
Location: Düsseldorf (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Reduction of Food Waste in the Meat Sector by Smart Active Label
Event: FoodNetCenter Forum "Responsibility in Food Production, Processing and Consumption
Date: 20.03.2014
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Zeit-Temperatur-Indikatoren - ein Einsatz für das Mindesthaltbarkeitsdatum
Event: "Aktiv & Intelligent" - verpacken frischer Produkte
Date: 18.12.2013
Location: Freising (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Die Verpackung in der Kühlkette
Event: Fach-Pack/PackBox
Date: 25.09.2013
Location: Nürnberg (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Assessment of different packing strategies on the quality and shelf life of poultry meat
Event: 5th International Workshop Cold Chain Management
Date: 10.06.2013
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Assessment of TTI application to support cold chain management
Event: 5th International Workshop Cold Chain Management
Date: 10.06.2013
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Development of a decision support tool for different meat supply chains
Event: 5th International Workshop Cold Chain Management
Date: 10.06.2013
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Improvement of food quality and safety by intrinsic antimicrobial food contact surfaces
Event: 5th International Workshop Cold Chain Management
Date: 10.06.2013
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Verbesserung der Haltbarkeit von Lebensmitteln und Reduktion von Lebensmittelabfällen
Event: Food4Future Workshops
Date: 04.06.2013
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Simulationsmodelle zur Prognose der Lebensmittelqualität
Event: KarlsTage
Date: 24.04.2013
Location: Karlsruhe (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Smarter Umgang mit Lebensmitteln: Labels und Indikatoren
Event: 8. Cofresco Forum Round Table
Date: 18.04.2013
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Cold Chain Management
Event: Fachausschuss Haushaltstechnik Jahrestagung
Date: 28.02.2013
Location: Koblenz (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Cold Chain Optimization and Predictive Tools and Technology
Event: COLD SUPPLY SYSTEM AND SOLUTIONS 2013
Date: 07.02.2013
Location: Brüssel (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Transport, Cool Chain and Packaging
Event: ISTA European Symposium 2012
Date: 06.11.2012
Location: Dortmund (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Increasing Food Quality, Safety and Convenience and Reducing Food Waste through Innovative Meat Packaging
Event: AAEA Annual Meeting
Date: 13.08.2012
Location: Seattle (USA (Vereinigte Staaten von Amerika)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Time-temperature indicators to support cold chain management
Event: Cornet AIP-Final Conference - Active and intelligent Packaging
Date: 12.10.2011
Location: Freising (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Temperature Control of Food Products: Vision and Limits
Event: 4th International Symposium Cool Chain - Temperature Controlled Europe 2011
Date: 29.08.2011
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Temperature Control of Food Products: Vision and Limits
Event: 4th International Symposium Cool Chain - Temperature Controlled Europe 2011
Date: 29.08.2011
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Kühlkettenoptimierung - vom Produzenten bis zum Einzelhändler
Event: 4th Packaging Kongress für Handel und Konsumgüterindustrie
Date: 28.06.2011
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Appraisal of antimicrobial surfaces for the usage in contact with food
Event: First International Conference on Food and Environment - The Quest for a Sustainable Future
Date: 21.06.2011
Location: New Forest (England)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Comparison of argon and nitrogen containing atmospheres on quality parameters and shelf life of fresh meat
Event: First International Conference on Food and Environment - The Quest for a Sustainable Future
Date: 21.06.2011
Location: New Forest (England)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Novel solutions supporting inter-organisational quality and information management
Event: First International Conference on Food and Environment - The Quest for a Sustainable Future
Date: 21.06.2011
Location: New Forest (England)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Assessment of sustainable antimicrobial polymers with regard to their applicability in the food chain
Event: 11th International Congress on Food Engineering and Food - Food Process Engineering in a Changing World
Date: 23.05.2011
Location: Athen (Griechenland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Time-Temperature Indicators. State of the art and future developments.
Event: AnugaFoodTec
Date: 28.03.2011
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
A consequent cool chain- backbone for minimally processed food
Event: EFFoST Syposium "Innovations in food processing and product development
Date: 26.03.2011
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Möglichkeiten der produkt- und prozessbegleitenden Qualitätskontrolle in der Suppy Chain von kühlpflichtigen Lebensmitteln
Event: Strategisches Supply Chain Management und Transportlogistik Food & Beverages
Date: 01.02.2011
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Decision support of actors in food supply chains by using a novel temperature monitoring solution in combination with a developed WEB2.0 based software solution
Event: FRIOtrack
Date: 18.11.2010
Location: Barcelona (Spanien)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Temperatur-Zeit Indikatoren
Event: Leitfaden zur Umsetzung neuer Europäischer Richtlinien im Bereich von aktiven und intelligenten Verpackungen unter Berücksichtigung der technischen Machbarkeit und Wirtschaftlichkeit
Date: 16.11.2010
Location: Freising (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Assessment of surfaces containing silver for the application in household refrigerators
Event: International Conference on Antimicrobial Research
Date: 03.11.2010
Location: Valladolid (Spanien)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Effect of argon-enriched-atmospheres on the spoilage process of modified atmosphere packaged poultry
Event: 4th Cold Chain-Management Workshop
Date: 27.09.2010
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Web 2.0 based Software solution to Support a practical implementation of Time Temperature Indicators
Event: 4th Cold Chain-Management Workshop
Date: 27.09.2010
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Frischebewertung von kühlpflichtigen Lebensmitteln
Event: Cool Chain Logistics
Date: 25.06.2010
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Kühlkettenmanagement
Event: Cool Chain Logistics
Date: 25.06.2010
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Unterschiedliche Temperaturüberwachungssysteme und ihre Einsatzgebiete
Event: Cool Chain Logistics
Date: 25.06.2010
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Unterschiedliche Temperaturüberwachungssysteme und ihre Einsatzgebiete
Event: Cool Chain Logistics
Date: 25.06.2010
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Einsatz von Temperatur-Zeit-Indikatoren zur Überwachung von Kühlketten
Event: ALTS Arbeitstagung
Date: 14.06.2010
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Anforderungsprofil an ein Prüfsystem zur Temperaturüberwachung in der Pharma Supply Chain
Event: GQW-Tagung "Unternehmerisches Qualitätsmanagement"
Date: 23.02.2010
Location: Aachen (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Concept for the implemantation of a generic model for remaining shelf life prediction in meat supply chains
Event: 6th International Conference Predictive Modelling in Foods
Date: 09.09.2009
Location: Washington D.C. (USA (Vereinigte Staaten von Amerika)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Investigation of microbiological contamination in domestic refrigerators and an analysis of appropriate methods for reduction of contramination in private households
Event: The International Conference of Refrigeration
Date: 15.10.2008
Location: Poznan (Polen)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Integration of innovative tools supporting cold chain-management
Event: 3rd International Workshop"Cold-Chain-Management"
Date: 02.06.2008
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
The risks of home food packaging and storage and the impact of environmental factors
Event: Cofresco Round Table Gespräche
Date: 09.10.2007
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Innovative Systems in the field of Cold-Chain-Management
Event: 2nd PromSTAP Congress
Date: 04.05.2007
Location: Vidin (Bulgarien)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Frische angezeigt - neue Technologien verbessern die Kühlkettenlogistik und den Verbraucherschutz
Event: DLG Kongress
Date: 28.03.2007
Location: Köln (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Frischeverlust und Resthaltbarkeit: RFDIs und Temperatursensoren geben Auskunft
Event: BAEN Cafe des Bonner-Agrar-und-Ernährungsnetzwerk
Date: 12.03.2007
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Frischeverlust und Resthaltbarkeit: RFIDs und Temperatursensoren geben Auskunft
Event: BAEN Cafe des Bonner-Agrar-und-Ernährungsnetzwerk
Date: 12.03.2007
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Sensorische Überwachung mit RFIDs
Event: IDH Fachseminar "Sensorik und RFID - eine Meilenstein zur Überwachung von logistischen Kontexten per Datenfunk"
Date: 18.05.2006
Location: Dortmund (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Voraussetzung für den Einsatz von Zeit-Temperatur Integratoren für die produktbegleitende Temperaturüberwachung von Frischfleisch
Event: 3. Frische-Logistik Tagung
Date: 01.10.2003
Location: Rothenburg a.d. Fulda (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith
Produktbegleitende Frischeüberwachung über intelligente Verpackungen
Event: 1. Frische-Logistik Tagung
Date: 03.07.2002
Location: Duisburg (Deutschland)
Speaker: Kreyenschmidt, Judith