Wachstum und wertgebende Inhaltsstoffe von Pfefferminze mit verringerter Stickstoffzufuhr
Event: DGG-Jahrestagung
Date: 06.03.2019
Location: Berlin (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Wie wird der Rucola-Anbau unter zukünftigen CO2-Konzentrationen mit verschiedenen N-Düngeformen optimiert?
Event: DGG-Jahrestagung
Date: 01.03.2018
Location: Geisenheim (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Is it possible to increase yield and anthocyanin content in purple carrots by extended harvesting season and reduced nitrogen supply?
Event: Vortragstagung der Deutschen Gesellschaft für Qualitätsforschung (Pflanzliche Lebensmittel) e.V.
Date: 23.05.2017
Location: Geisenheim (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Reduced nitrogen supply – a mean to enhance the concentrations of secondary compounds in certain vegetables?
Event: Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung e. V.
Date: 12.03.2015
Location: Halle (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Tomaten auf Korkwurzel-resistenten Unterlagen – Auswirkungen auf Pflanzenwachstum, Ertrag und Fruchtqualität
Event: DGG-Jahrestagung
Date: 25.02.2015
Location: Freising (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Is it possible to enhance the concentrations of valuable compounds by reduced nitrogen supply in several vegetable species?“
Event: Plant Science Seminar, Australian National University
Date: 12.09.2014
Location: Canberra (Australien)
Speaker: Schmidt, Lilian
Is it possible to enhance the concentrations of valuable compounds by reduced nitrogen supply in several vegetable species?“
Event: International Horticultural Congress 2014
Date: 18.08.2014
Location: Brisbane (Australien)
Speaker: Schmidt, Lilian
Yield and anthocyanin content in purple carrots with reduced nitrogen supply
Event: DGG-Jahrestagung
Date: 06.03.2014
Location: Dresden (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Yield and quality of tomato fruits grown on two rootstocks resistant to corky root rot
Event: DGG-Jahrestagung
Date: 06.03.2014
Location: Dresden (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Are spectroscopic measurements suitable for non-invasive determination of nitrogen and anthocyanin concentrations in purple vegetables?
Event: Botanikertagung 2013
Date: 01.10.2013
Location: Tübingen (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian
Einfluss verringerter Stickstoffdüngung auf Ertrag und Produktqualität von zwei Lycopin-reichen Tomatensorten
Event: DGG-Jahrestagung
Date: 28.02.2013
Location: Bonn (Deutschland)
Speaker: Schmidt, Lilian